A Benkel Kft. logója
ZÁRT TŰZTERŰ KANDALLÓK
ÉS ZÁRT TŰZTEREK GYÁRTÓJA

Termék ára: 310.000 Ft + ÁFA     Frontüveges tűztérre szerelt felső víztartály.
Kérhető külső levegő bevezetéssel is!

pilis-k-18-vizteres-tuzter-uj-kep-300 pilis-k-18-vizteres-tuztervizteres-kandallo-tuzterek-k-sorozat-rajz-800-jo

A 18 kW-os vizes regiszter a Pilis-K13 vízteres kandallóbetét növelt teljesítményű, kínálatunk legnagyobb teljesítményű felső víztartálya. Légfűtő teljesítménye 8-10 kW, összesen: 26-28 kW. Hosszlángcsöves kialakítású, ezáltal gyorsabban, egyenletesebben melegíti fel a vizet. Anyaga 4 mm vastag acéllemez. Víztereinket 24 órás 4 bar-on tartott próbanyomásnak tesszük ki. Választható a hátlapdísz és szerelvényezés. A Pilis-K18 vízteres kandalló tűztér egy központi fűtésre köthető kandallóbetét, más néven központi fűtéses kandallóbetét.

 

Műszaki paraméterek

Hatásfok
(%)

Füstcsonk átmérő
(ø mm)

Tömeg
(kg)

Fűthető légtér
(m3)

Huzatigény
(Pa)

Égési levegő szükség
(m3/h)

Fa szükséglet
(kg/h)

Víztérfogat
(liter)

Próba nyomás
(bar)

P-K18 82-83 180 210 650 15 45 8-9 47 4

 

Névleges teljesítmény

Össz. (kW) Levegő (kW)
 
Víz (kW)
 

 P-K18

26-28 6-8 18-20

 

Vízteres kandalló a vágya? Szeretne egy hangulatos és praktikus vízteres kandalló mellett feltöltődni, kikapcsolódni? Vagy pusztán költségcsökkentő eszközként jutott az eszébe? Bármilyen motiváció is hozta Önt közel a vízteres kandalló építéshez, az első lépés az, hogy választ egy kandallóbetét modellt. Válasszon igényeinek megfelelően, hogy olyan lehessen otthonában a kandalló, amilyennek Ön megálmodta!

A tűztér a vízteres kandalló legfontosabb eleme. A beépítés lehet nagyon különböző, azonban egy megfelelő tűztér nélkül a kandalló nem úgy fog működni, ahogy elvárnánk tőle. Kéményünk teljesítménye alapján érdemes kiválasztanunk a kandallóbetétet, hogy a kandalló teljesítményét maximalizálhassuk. A vízteres kandalló központi fűtésre is köthető, a légfűtő kandalló pedig főképpen a bázishelységet fűti, de ventillációs technikákkal más helységeket is fűthet.

fireplace english information