A Benkel Kft. logója
ZÁRT TŰZTERŰ KANDALLÓK
ÉS ZÁRT TŰZTEREK GYÁRTÓJA

Termék ára: 370.000 Ft + ÁFA     Frontüveges és mindkét oldalán üveges tűztérre szerelt felső víztartály, hátoldali alsó vizes regiszter.

Kérhető külső levegő bevezetéssel is!

 

pilis-2s-k17-kandallo-tuzter-800-01vizteres-kandallo-tuzterek-k-sorozat-rajz-800-jo

A Pilis-2S-K17 vízteres kandalló tűztér egy központi fűtésre köthető kandallóbetét, más néven központi fűtéses kandallóbetét.

Műszaki paraméterek

Hatásfok
(%)

Füstcsonk átmérő
(ø mm)

Tömeg
(kg)

Fűthető légtér
(m3)

Huzatigény
(Pa)

Égési levegő szükség
(m3/h)

Fa szükséglet
(kg/h)

Víztérfogat
(liter)

Próba nyomás
(bar)

P-2S-K17 82-83 180 160 500 15 40 7-8 34 4

 

Névleges teljesítmény

Össz. (kW) Levegő (kW)
 
Víz (kW)
 

 P-2S-K17

22-24 4-6 16-18

 

Vízteres kandalló a vágya? Szeretne egy hangulatos és praktikus vízteres kandalló mellett feltöltődni, kikapcsolódni? Vagy pusztán költségcsökkentő eszközként jutott az eszébe? Bármilyen motiváció is hozta Önt közel a vízteres kandalló építéshez, az első lépés az, hogy választ egy kandallóbetét modellt. Válasszon igényeinek megfelelően, hogy olyan lehessen otthonában a kandalló, amilyennek Ön megálmodta!

A tűztér a vízteres kandalló legfontosabb eleme. A beépítés lehet nagyon különböző, azonban egy megfelelő tűztér nélkül a kandalló nem úgy fog működni, ahogy elvárnánk tőle. Kéményünk teljesítménye alapján érdemes kiválasztanunk a kandallóbetétet, hogy a kandalló teljesítményét maximalizálhassuk. A vízteres kandalló központi fűtésre is köthető, a légfűtő kandalló pedig főképpen a bázishelységet fűti, de ventillációs technikákkal más helységeket is fűthet.

fireplace english information