kandalló ajtó

Beépíthető kerámiaüveges Pilis és Bodok ajtó. Külső égési levegővel táplált kályhákhoz ajánljuk. Ajtajaink vas öntvényből készülnek, melyek képesek ellenállni a kályhákban keletkező nagy hősokknak. Kérhetők réz és antik feláras kilincs szerelvénnyel.

Kerámiaüveges ajtók a Bodok és a Pilis tűztér ajtó méretében kapható, akár oldalüveges kivitelben is. Hamutérrel és levegőztetővel rendelkeznek. Az erősített középrostély hosszú élettartamot biztosít a tartós használhatóság érdekében. Nagyméretű hamuzófiókja az ajtó kinyitása nélkül üríthető. Külső levegő opcióval is kérhető.

Kerámiaüveges ajtók a Bodok és a Pilis tűztér ajtó méretében kapható. Levegőztető tolattyúval rendelkeznek, mellyel könnyen szabályozhatjuk az égéshez szükséges levegő mennyiségét. Nagyméretű hőálló kerámiaüvege az öblítőlevegő bevezetésével hosszú ideig tiszta marad. Kérhető egyszerű fekete, mívesebb réz vagy antikolt kilinccsel és gombokkal.

Bodok ajtó kerettel, levegőztetővel: 50.000 Ft + ÁFA; Méret: 470 x 490 mm (szélesség x magasság)

Pilis ajtó kerettel, levegőztetővel: 60.000 Ft + ÁFA; Méret: 670 x 490 mm (szélesség x magasság)

bodok-uj-kep-thumbpilis-beepitheto-ajto-thumb

hétfő, 17 november 2014 09:10

A kandalló üveg ajtajának tisztítása

Időnként szinte bármilyen praktikát is alkalmazunk, előfordulhat, hogy korom telepszik meg a kandalló tűzterünk üveg ajtaján, ami rontja a tűz látványának élvezetét. Ismeretes, hogy az üveget csak hideg állapotban lehet hatékonyan tisztítani, ezért meg kell várni, amíg kihűl, illetve az is jó megoldás, ha még begyűjtés előtt tisztítjuk meg a kandalló ajtó üvegét.

Kategória: Kandalló blog