kályha ajtó

Zárt rendszerű, légcsatornázott öntvény kályha ajtó

Ajánlott külső vagy belső, rostély nélküli légellátású kályhákhoz, ahol a mai igényeknek megfelelő légtömör kialakítás szükséges. Az üvegöblítő levegő minden irányból - alulról, két oldalról és felülről - érkezik, mely biztosítja, hogy az üveg tiszta maradjon. 

Beépíthető kerámiaüveges Pilis és Bodok ajtó. Külső égési levegővel táplált kályhákhoz ajánljuk. Ajtajaink vas öntvényből készülnek, melyek képesek ellenállni a kályhákban keletkező nagy hősokknak. Kérhetők réz és antik feláras kilincs szerelvénnyel.

Kerámiaüveges ajtók a Bodok és a Pilis tűztér ajtó méretében kapható, akár oldalüveges kivitelben is. Hamutérrel és levegőztetővel rendelkeznek. Az erősített középrostély hosszú élettartamot biztosít a tartós használhatóság érdekében. Nagyméretű hamuzófiókja az ajtó kinyitása nélkül üríthető. Külső levegő opcióval is kérhető.

Kerámiaüveges ajtók a Bodok és a Pilis tűztér ajtó méretében kapható. Levegőztető tolattyúval rendelkeznek, mellyel könnyen szabályozhatjuk az égéshez szükséges levegő mennyiségét. Nagyméretű hőálló kerámiaüvege az öblítőlevegő bevezetésével hosszú ideig tiszta marad. Kérhető egyszerű fekete, mívesebb réz vagy antikolt kilinccsel és gombokkal.

Bodok ajtó kerettel, levegőztetővel: 50.000 Ft + ÁFA; Méret: 470 x 490 mm (szélesség x magasság)

Pilis ajtó kerettel, levegőztetővel: 60.000 Ft + ÁFA; Méret: 670 x 490 mm (szélesség x magasság)

bodok-uj-kep-thumbpilis-beepitheto-ajto-thumb

Rusztikus hamuzó ajtó kerti sütőkhöz

A kályhák, kemencék kinti sütő alkalmatosságok elengedhetetlen kelléke a hamuzóajtó. Ezen keresztül lehet a lehullott parazsat, hamut kitisztítani. Stílusát tekintve kombinálható kemence és sütőajtóinkkal. Anyaga 4mm vastag lemez, tartós, klasszikus kialakítás, biztonságos retesszel szerelt. Fogantyúi kérhetők antracit szürke és réz kivitelben.

Befoglaló mérete: 300 x 250 mm; belső méret: 240 x 190 mm

Ára: 22.000 Ft + ÁFA

szerda, 11 március 2015 09:43

Kályhaajtók mindenkinek

A Benkel Kft nem csak kandalló tűztereket, közkedvelt nevén kandallóbetéteket, de egyéb kandallókhoz kapcsolódó kiegészítő berendezéseket, tüzeléstechnikai eszközöket is gyárt. Most az egyedi fejlesztésű kályhaajtónkat ajánljuk elsősorban a viszonteladók, cserépkályha építők és kandalló-, vagy kemenceépítő mesterek, ebben a posztban. Persze, ha valaki önmagának szeretne építeni kályhát, vagy kemencét, az is jó hasznát veheti ennek a kályhaajtónak. A modell anyaga 4 mm vastagságú, tartós lemez. Kialakítása klasszikusnak mondható, dizájnjában inkább az egyszerűség, a funkcionalitás dominál. Biztonságos retesszel szerelve adjuk. Viszonteladóknak és kályha építő mestereknek egyedi kedvezményt adunk! Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, keressetek minket elérhetőségeinken, telefonon, Facebookon, e-mailben, vagy személyesen (a Kapcsolat menüben mindent megtalálsz)! A kályhaajtó képét nagy felbontásban pedig itt tudjátok megnézni!

Kategória: Kandalló blog