A Benkel Kft. logója
ZÁRT TŰZTERŰ KANDALLÓK
ÉS ZÁRT TŰZTEREK GYÁRTÓJA

itt-van-az-oszEljött az ősz, mint minden nyár után szokott és most már nem csak távoli lidércnyomás és rossz álom, hogy egyszer hideg lesz és nem fog este nyolckor is sütni a nap. Eljönnek a hidegek is nemsokára és el fog kelleni egy jó kandalló a házba, amely meleggel töltheti el otthonunkat. Még nem késő, ha most döntesz amellett, hogy kandallót építtess be! Mondhatnánk, hogy soha ne mond, hogy soha, azaz soha nem késő, de azért azt elismerhetjük, hogy a tél közepén erről beszélni kicsit furcsán venné ki magát. De most még, hogy naptárilag is csak éppen hogy beléptünk az őszbe, még mindenkinek van elég ideje arra, hogy kiválassza, melyik Benkel kandallóbetétet szeretné új kandallója belsejében látni.

Létrehoztunk a honlapon egy új funkciót, a főmenüben Tűztér választó néven éritek el. Ez az eszköz segít teljesítmény és jellemzők alapján keresni a termékeink között, és valószínűleg a kandalló építő mestereknek lesz nagyobb segítségére. Itt például, ha tudod, hogy mindenképpen oldalüveges modellt szeretnél, akkor rögtön ezekre kereshetsz rá. A technikával tartani kell a lépést, ezt minden körülmények között valljuk, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobb, eredményesebb, hasznosabb részeket alakítsunk ki a honlapon, hogy megkönnyítsük vásárlóinknak és az érdeklődőknek a tájékozódást.  Lényegében pont emiatt újult meg a honlapunk designja is a nyáron, valamint letölthető, Sketch-up 3D programmal használható műszaki rajzokkal és szinte minden termékhez egyedi, méretarányokat bemutató  videóval bővítettük a termékoldalakat. 

A kandalló felé vezető úton az első lépés mindig az elhatározás, a második a tervezés, a harmadik pedig a konkrét beruházás. Az elsőben nem tudunk segíteni, de ha már túl vagytok az első lépésen, akkor akár egyedi kandallóbetét megalkotásában is tudunk együttműködni. Több féle vízteres, központi fűtésre köthető kandalló modell közül is választhattok, hívjatok, vagy írjatok email-t, vagy írjatok a Facebook-on és megbeszéljük!

Végül pedig jó évkezdést kívánunk a diákoknak és a tanároknak, valamint mindnyájunknak egy meleg, kedves kandalló mellett töltött délutánokat, estéket kívánunk a közelgő hidegebb időkhöz.
fireplace english information