Öntvény, kerámiaüveges beépíthető kandalló-, és kályha ajtók

A beépíthető kandalló ajtók 800 C fokig hőálló nagyméretű kerámiaüveggel rendelkeznek. Az alábbi kivitelekben érhetők el:

  • kerámiaüveges ajtó kerettel,
  • kerámiaüveges ajtó kerettel, levegőztetővel,
  • kerámiaüveges ajtó kerettel, levegőztetővel, hamuzóval és rostélyszerkezettel
  • zárt kályha ajtó öblítő levegővel
  • zárt kályha ajtó környezetbarát égőtérrel

Ajánljuk épített tűzterekhez, cserépkályhákhoz, ahol nem a kész kandallóbetét kerül körbeburkolásra, hanem a komplett szerkezet építése történik.

Alapanyaguk minőségi szürke vasöntvény. A hamuzórésszel rendelkező típusok elérhetők külső levegős kivitelben is. Utóbbiak esetében érdemes előzetesen kialakítani a külső levegő betáplálására alkalmas légcsatornát. Zárt típusú ajtajaink teljesen zártak.  Az üvegöblítő levegő (légfüggöny) alkalmazása minden kivitelnél megoldott.

Új generációs öntvény környezetbarát égőtér, mely a legmodernebb elvárásoknak is megfelel. Variálható a kályha teljesítményéhez.

Zárt rendszerű, légcsatornázott öntvény kályha ajtó

Rusztikus sütőajtó dobbal

Beépíthető bármilyen tűztérrel és épített kályhákba egyaránt. Kérhető fekete szerelvényekkel is. Amennyiben tűztérrel együtt szeretné, nézze meg a Pilis-Sütős tűzterünket.

Kerti kemencék dísze

Egyedi fejlesztésű, lézer technológiával megmunkált termékeinket kemencékhez és kerti konyhák elemeihez ajánljuk.

Beépíthető kerámiaüveges Pilis és Bodok ajtó. Külső égési levegővel táplált kályhákhoz ajánljuk. Ajtajaink vas öntvényből készülnek, melyek képesek ellenállni a kályhákban keletkező nagy hősokknak. Kérhetők réz és antik feláras kilincs szerelvénnyel.

Kerámiaüveges ajtók a Bodok és a Pilis tűztér ajtó méretében kapható, akár oldalüveges kivitelben is.

Kerámiaüveges ajtók a Bodok és a Pilis tűztér ajtó méretében kapható. Levegőztető tolattyúval rendelkeznek, mellyel könnyen szabályozhatjuk az égéshez szükséges levegő mennyiségét. Nagyméretű hőálló kerámiaüvege az öblítőlevegő bevezetésével hosszú ideig tiszta marad. Kérhető egyszerű fekete, mívesebb réz vagy antikolt kilinccsel és gombokkal.