Keresési eredmény: kályha modul

Zárt kályha ajtó üvegöblítő rendszerrel, öntvény környezetbarát égőtér modulokkal

Új generációs öntvény környezetbarát égőtér, mely a legmodernebb elvárásoknak is megfelel. Variálható a kályha teljesítményéhez. Ajánlott külső vagy belső légellátású, fenék rostély nélküli kályhákhoz, ahol a mai igényeknek megfelelő légtömör kialakítás szükséges. Az üvegöblítő levegő minden irányból - alulról, két oldalról és felülről - érkezik, mely biztosítja, hogy az üveg tiszta maradjon.

Az égési levegő bevezetését egy saválló anyagból gyártott, szabályzóval ellátott légzsilip biztosítja, mely kezelője a frontrészre vagy a kályha bármely oldalára van kivezetve. A magas minőségű nemesacél anyag nem rozsdásodik, így a tűztér alatt előforduló páralecsapódás nem okoz problémát, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.

A bevezetett égési levegő oldalsó és hátsó rostélyokon, úgynevezett modulokon keresztül jut az égéstérbe. A samott falazatú, vagy samottal csatornázott kéthélyú bio és öko tűzterekhez viszonyított előnye, hogy a vasöntvény hővezetési tényezője közel 100-szorosa, sűrűsége 4-szerese a samotténak, ezáltal magasabb hőmérsékletű égési levegővel tudjuk táplálni a tüzet és a köpeny burkolat gyorsabban melegszik fel. Élettartama hosszú, beépítése egyszerűbb, bekerülési és karbantartási költségei alacsonyabbak a bio tűzterekhez képest.