hődob

BF - bukó felső hőhasznosító járat

A Benkel gyártmányú BF hatásfoknövelő bukójárat bármelyik kandalló tűztérhez csatlakoztatható, melynek füstcsonkmérete minimum Ø180 mm. Az általunk szabadalmaztatott bukójárat két funkcióval rendelkezik: irányváltó csappantyú segítségével változtathatjuk a füstgáz útját direkt a kéménybe vagy terelő úton, megnövelt füstjáraton keresztül.

View the embedded image gallery online at:
https://www.benkel.hu/cimke/h%C5%91dob#sigProIdafc8b05031

 

  

Kategória: Bukójárat

Légfűtéses kandallóbetéteink hatásfokának és teljesítményének fokozása érdekében utó-hőhasznosító egységeket, úgynevezett hődobokat gyártunk. Léteznek a tűztérrel egybeszerelt változatok is, melyek az öntény tető helyett kerülnek felszerelésre, ezzel biztosítva időegység alatt a nagyobb hőleadást.

Kategória: Termékkategóriák
szerda, 21 július 2010 09:44

D01 hődob bármely kandalló tűztérhez

A D01-es típusú hődob bármely Benkel kandalló tűztérhez csatlakoztatható. Ajánljuk minimum Ø180 mm füstkivezető csonk esetén. Növelt hőleadó felületet biztosít a kandallóhoz, hogy ne vesszen kárba megtermelt energia, így ezzel növelve a kandallóbetét hatásfokát. Megbízható, hosszú élettartamú termék, amely hamar behozza az árát.

szerda, 21 július 2010 09:44

D02 hődob bármely kandalló tűztérhez

A D02-es típusú hődob bármely Benkel kandalló tűztérhez csatlakoztatható. Ajánljuk minimum Ø160 mm füstkivezető csonk esetén. Növlet hőleadó felületet biztosít a kandallóhoz, hogy ne vesszen kárba megtermelt energia, így ezzel növelve a kandallóbetét hatásfokát. Megbízható, hosszú élettartamú termék, amely hamar behozza az árát.

Hőleadó felület és hatásfok növelő funkció.

 thumb_D02-es-dob  thumb_d02-rajz

péntek, 13 március 2015 09:28

Ez a hődob biztosan behozza az árát!

Ugyan ez igaz a kandallóbetétekre, a vízteres és légfűtő kandalló tűztereinkre is, de most nem ezekre szeretnénk felhívni a figyelmet, hiszen a kandallóbetétekről már nagyon sokat írtunk.A hődobok azok a praktikus kandalló kiegészítők, amelyek most a fókuszba kerülnek! Több saját fejlesztésű hődobból is válogathatunk, melyek bármelyik Benkel kandalló tűztérhez csatlakoztathatók.

Kategória: Kandalló blog